همایش یک روز معاونت بهداشتی با موضوع فرزندآوری و جوانی جمعیت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، همایش یک روزه "بررسی ابعاد فرزند آوری و تعداد فرزندان در نظام خانواده " با دعوت از مدرس کشوری جناب آقای دکترحسین گلرخی (دکتری مشاوره و استاد دانشگاه) در سالن امام رضا (ع) ستاد مرکزی دانشگاه در سه زمان جهت اساتید، کارکنان ستادی و محیطی، نخبگان و فعالان مردمی جمعیت، مدیران دانشگاه و سایر ادارات و دستگاهای اجرایی استان برگزار گردید.
در این همایش دکتر حسین گلرخی در خصوص ارزیابی و آسیب شناسی مسیر طی شده در موضوع جمعیت، اصل داشتن فرزند، آسیب های نداشتن فرزند، دوفرزندی، تک فرزندی، دلایل عدم تمایل به داشتن فرزند یا فرزندان بیشتر، مهارت های ضروری مدیران جهت مشاوره و عملکرد در حوزه جمعیت، شبهات رایج در موضوع جمعیت و راهکارهای آن توضیحاتی ارائه نمود.
وی گفت: کار در حوزه جمعیت و فرزند آوری کاری است که نتیجه آن در دراز مدت حاصل می گردد و اثر بخشی آن به صورت آنی نمی باشد، بلکه با کار مداوم و با گذر زمان نتیجه بخش می باشد . لذا نمیتوان با مشاهدات عینی به اغنا سازی افکار عمومی پرداخت و لازم است با مشاوره ها و آموزش های دقیق و فراخور نیاز جامعه با تمام توان برای رسیدن به نتیجه تلاش کرد. تا جامعه پویا و جوان داشته باشیم.